Onze Drijfveer

Enkele jaren terug voelde ik de sterke kriebel om mezelf creatief te ontplooien, iets te maken met mijn handen waaruit ik voldoening kon putten. Deze kriebel, en tevens het verlangen om in alle vrijheid mama te kunnen zijn voor onze 3 jongens, brachten me ertoe in 2010 mijn vaste job als ing. textiel vaarwel te zeggen, me te herscholen en een sprong te nemen in het onbekende …

3 jaar later, in 2013, was de geboorte van “atelier de veerkracht” een feit!  Het was een goede beslissing …  Op het ritme van het gezin kan ik naar hartelust mijn creativiteit kwijt in het stofferen en mijn ziel tot uitdrukking brengen.

Ik probeer van elk stuk iets unieks te maken, en het vanuit mijn hart op te bouwen, met duurzame en zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Het gevoel dat achterblijft als een oude zetel -met zijn eigen verhaal en herinneringen- niet op de afvalberg terecht komt maar terug nieuw leven ingeblazen wordt, maakt het écht de moeite waard…

mireille

foto website 2

Na een jarenlange activiteit als ing. in zowel de private als openbare sector werd 2009 een schakelmoment. Een burn-out en de hiermee gepaard gaande intense zoektocht zorgde voor een ommekeer. Yoga, meditatie en talloze workshops en opleidingen leerden me om anders in het leven te staan. Grenzen en prioriteiten stellen, het belang inzien van het ontwikkelen en tot uitdrukking brengen van talenten, bewust genieten en trachten te omarmen wat zich dagelijks aandient. Een eeuwig durende opleiding aan de school van het leven zelf.

Het verlangen om steeds meer de dingen vanuit mijn hart neer te zetten bleef echter groeien, wat in 2014 leidde tot de beslissing om me voltijds toe te leggen op het schrijnwerk, meteen een nieuw luik binnen Atelier de Veerkracht. Werken met en vorm geven van hout, een kinderdroom, een passie! Doen wat ik graag doe en genieten van elke dag!

Vanuit een grote dankbaarheid voor al hetgeen ik tot nog toe mocht ontvangen, wens ik ook te delen. Delen van inzichten en anderen inspireren (dmv meditaties en healings) zodat ook zij hun droom kunnen leven. Daar ga ik voor!

frank