Wollen tapijten op maat

‘Perletta Carpets’… prachtige handgeknoopte tapijten en poefjes uit Marokko…100% wol, keuze uit 30 kleuren en 11 structuren, volledig naar keuze te bepalen!

<—

De wollen tapijten worden met zorgvuldig geselecteerde Nieuw Zeelandse en Marokkaanse wol met de hand geweven. De binnendraad in jute garandeert stabiliteit en het licht vervilten van de wol geeft een sterk en gemakkelijk te onderhouden mooi tapijt als resultaat!

De grote sterkte van Perletta wollen tapijten is dat u deze volledig naar wens kan samenstellen: u bepaalt zelf de afmetingen, de structuur (11 verschillende structuren die u apart of als mix in een tapijt naar voor kunt laten komen), en de kleur(en) (keuze uit 30 warme kleuren) ! De mogelijkheden zijn eindeloos, en perfect aan te passen aan uw interieur.

Ook ronde tapijten (combinatie van max 3 kleuren mogelijk) en poefs in 3 afmetingen mogelijk.

Perletta Structures

Deze prachtige tapijten zijn te verkrijgen via Atelier de Veerkracht … Wil u hierover meer weten, dan komen we graag vrijblijvend bij u langs met staalmateriaal zodat we samen de meest passende combinatie voor uw interieur kunnen bekijken! Bij een bezoek kan u de heerlijke wol zelf voélen onder uw voeten, de verschillende structuren en warme kleuren uitkiezen die het best bij uw vloer, meubilair, gordijnen… enzoverder passen. Meer info vindt u op www.perletta.nl waar u tevens reeds een virtueel ontwerp kan maken door te spelen met structuur en kleur. Prijzen zijn afhankelijk van de gekozen structuur en variëren van ca 200 euro/m² voor de lichtere structuren tot ca 500 euro/m² voor de zwaardere structuren.

Meerwaarde van onze manier van werken is dat u geen tapijt in een winkel koopt op afstand, maar dat de creatie van het tapijt bij u thuis ontstaat en resulteert in een harmonieus geheel met uw interieur.

Voor een afspraak kan u ons altijd contacteren per mail (mireille@atelierdeveerkracht.be) of telefoon (0494 27 39 77).